Mourinho?

Farà un any, en una conferència a BRU, en Vicent Partal albirava un escenari d’emancipació exprés en què la independència podia desencadenar-la una roda de premsa del Mourinho.

Jo crec que, tal i com van les coses i després que esclatés la bombolla futbolística que ens havia de permetre batre els merengues a l’Allianz, per exorcitzar l’entranyablement infumabletet, i ben divertit (encara que molts culers tinguin seriosos problemes amb l’argument) film d’en Xavier Bertran i la Neus Asensi, Tempus Fugit, no caldrà recórrer al portaveu de Mórdor.

Amb l’atenció i conseqüències que, abans de començar, ja està generant la Copa de les Nacions (allò que alguns encara en dieu Copa del Rei), entre botswanades, xiulets, absències destacades, esgarips i estirabots arraixos de donasses incontinentotes al poder, de banderam creuat i tot plegat, podríem trobar-nos davant d’un darrer acte un pelet tragicòmic de l’Encaix, aquesta gran presa de pèl amb què fa no sé quants anys que ens tenien distrets i de què sembla que finalment ens estem despertant…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.